Over Zonne Energie West-Friesland


Zonne energie West-Friesland is een jong bedrijf. Bij ons is het belangrijkste dat een klant tevreden is als de klus klaar is en deze begint te lachen als de kWh meter terug begint te draaien. Wij bieden panelen en omvormers van zeer goede kwaliteit en op bevestigingsmaterialen zullen wij nooit bezuinigen, de installatie zal dan ook nog lang op het dak moeten blijven liggen. Wij bieden klanten persoonlijke aandacht en een installatie op maat.

Met zonnepanelen bent u milieubewust bezig. U werkt mee aan een goed milieu voor nu en de toekomst. Er zijn meer manieren om bij te dragen aan een goed milieu maar het mooie aan zonnepanelen is dat deze u uiteindelijk niets kosten, ze leveren u zelfs geld op. Uw geld op de bank levert bijna niets op terwijl uw geld op dak in de vorm van zonnepanelen u een rendement oplevert van 10-15%.

Bij Zonne energie West-Friesland bekijken wij samen met de klant hoe de zonnepanelen het beste en zeker niet onbelangrijk, hoe deze het mooiste uitkomen op uw dak. Met zonnepanelen dalen uw vaste lasten en uw woning stijgt in waarde.

Bij onze installaties zit standaard de mogelijkheid om uw installatie op afstand te ‘’volgen’’ zo kunt u op elke gewenst moment en vanaf elke gewenste locatie zien wat op dat moment de prestaties zijn van uw installatie. Ook kunt u terugkijken naar eerdere dagen en grafieken in zien.

 

Stuur een whatsapp naar 06 37 43 72 83 en krijg snel antwoord!