Projecten


8 panelen in HoogkarspelMooie set van 8 panelen geplaatst in Hoogkarspel, mooie ligging en uitstekend rendement.


Restaurant Saalhof WognumRestaurant Saalhof in Wognum nu ook energiebewust met een flinke set panelen en een mooie opbrengst. Bij deze installatie gebruik gemaakt van SolarEdge optimizers voor een zo hoog mogelijk rendement dankzij optimalisatie per paneel en uitgebreide monitoring van het systeem.  


Plat dak schansOok een plat dak is het prima mogelijk om panelen te plaatsen, met een schans is het mogelijk om meer panelen te plaatsen dan wanneer deze achter elkaar staan.  


Klant zeer tevredenKlant zeer tevreden met mooie set panelen, opbrengst ver boven verwachting


Mooi project in BovenkarspelMooi project in Bovenkarspel, 14 panelen richting het westen.


Nieuwe woningenNieuwe woningen worden standaard voorzien van panelen, ook hier bieden wij systemen op maat aan de hand van wensen en verbruik van de klant.


Verschillende type panelenWij hebben verschillende panelen, monokristalline,polykristalline, verschillende vermogens. Alles afgestemd op de wensen van de klant en altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding


Autobedrijf Koster AndijkAutobedrijf Koster gaat ook met de tijd mee, naast uitstekende service en reparaties nu ook milieubewust dankzij een mooie set panelen. Met deze 28 panelen word het volledige verbruik zelf opgewekt.


Installatie op maatDe ruimte op dak optimaal gebruiken en toch netjes in lijn met de rest.


Stuur een whatsapp naar 06 37 43 72 83 en krijg snel antwoord!